Grow&Go is een innovatief systeem dat in de pot is verwerkt. Een waterreservoir, dat planten voorziet van water. Voldoende voor een paar dagen, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.
Hoe werkt Grow&Go?
De planteigenaar geeft de plant water totdat het uit de overloopgaten in de bodem loopt. Het speciale reservoir onderin de pot is nu volledig gevuld. Dit houdt de plant in topconditie.
Meerwaarde
De Grow&Go-potten zijn te herkennen aan een speciale sticker, die standaard op de Nora en Imca geplakt zit. Wilt u een eigen, customized label voor een Grow&Go-pot? Desch biedt u de mogelijkheid uw eigen Grow&Go-label te laten ontwerpen. Een mooie meerwaarde voor uw product!
Meer informatie?
Bekijk onderstaande producten en de productflyers.
Flyer Imca.

Grow&Go is populaire hangpot van Epla en al jaren niet meer weg te denken bij de consument die wil genieten van zijn planten. De geavanceerde waterbuffer onderin de pot zorgt ervoor dat de potkluit minder snel uitdroogt. Minder vaak water geven en langer genieten zonder zorgen. Het assortiment omvat drie hangpotten en twee patio potten. Er is keuze in afmeting en model. De Grow&Go Imca is de patiopot en de Grow&Go Nora is de hangpot, waarbij de XL uitvoering extra volume heeft voor substraat. Daarnaast is de Megamaxx de grootste variant met maar liefst 37cm doorsnede.

Kiezen voor Grow&Go bloempot is ook kiezen voor duurzaamheid. Want ook de Grow&Go pot kan gemaakt worden van Recover plastic, wat inhoudt dat deze gemaakt wordt van 100% post consumer plastic. Minder vaak water hoeven geven en het gebruik van beter te recyclen plastic, maakt een Grow&Go pot in Recover een écht duurzaam product.

Net als andere bloempotten met waterreservoir, beschikt de Grow&Go bloempot over een innovatief bewateringssysteem. Grow&Go waterbuffer werkt als volgt: je geeft de plant water totdat het waterreservoir overloopt. Er blijft dan voldoende water achter, zodat de plant precies kan gebruiken wat hij nodig heeft. Met een bloempot met waterreservoir hoef je minder water te geven en geniet je langer van je planten: ideaal voor een weekendje weg! De bloempot is geschikt voor eenjarige planten, bijvoorbeeld Geraniums of Petunia's.

Naast de Grow&Go Imca patiopot beschikken we ook over de populaire Nora Grow&Go hangpot met waterreservoir. De Nora hangpot is geliefd vanwege haar sierlijke design, deze kun je direct in je tuin ophangen! Er is een lage en hoge variant beschikbaar, beiden met een diameter van 27 centimeter.

Ben je op zoek naar een groter formaat van de Nora hangpot? Bekijk dan ook de Megamaxx hangpot. Dit is dezelfde hangpot met waterreservoir, maar dan voor grote planten.

Grow&Go-assortiment

Op dit moment bestaat het Grow&Go-programma uit:

Card image cap

Imca 23 en 27cm

productinfo >
 

Card image cap

Hangpot Nora 27cm

productinfo >
 
 

Card image cap

Hangpot Nora XL 27cm

productinfo >
 

Card image cap

Megamaxx 37cm

productinfo >
 
 
 

Card image cap

 

Card image cap